за нас

Шенчен Гелберт Технологија Ко., Лид, пронајден во март 2013 година, е професионална претпријатија која специјализира во потрошувачките електронски производи. Ние главно произведуваме и извезуваме енергетски банки, безжични шанси, адаптерови и мобилни акцесори. Ние сме група млади и креативни луѓе. 300 работници ќе бидат сигурни дека наредбата е навреме. 10 ЦЦ погрижете се квалитетот да биде во склад со твоето барање. 30 инженери ќе ги следат вашите ОЕМ и ОДМ проекти. Три идентификации ќе ти дозволат лесно да го сфатиш твојот дизајн. 10 продажба ќе ја следат вашата наредба од примерок до масовно производство до испраќањето. Најпосле, нашата фабрика прави најмалку 10 нови модели секоја година за да ги поддржува нашите муштерии, што прави вашиот маркетинг лесно да се развие. Ние имаме цело време да обезбедиме квалитетни и извонредни производи за нашите муштерии. Низ годините, се трудиме да завршиме секоја работа за да им помогнеме на нашите клиенти да ги постигнат нивните цели. Во иднина, со нетрпение очекуваме да ви служиме на различни аспекти на маркетингот. Само избери не' и ќе бидеме верни на тебе и ќе направиме се' лесно. Добредојдовте на OEM/ODM наредби.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Водата за 20W PD безжична банка за професионалци.

Во денешниот свет, Професионалците многу се потпираат на своите мобилни уреди за да останат поврзани и продуктивни. Меѓутоа, постојано употребата на смарт телефони, плочките и другите апарати можат брзо да ги исцедат нивните батерии. Овде доаѓаат безжични банки на полицијата. Во овој водач, ќе го разгледаме светот на овие моќни акцесори, нудејќи скапоцени увиди


Искусете го слободата со 20W PD безжичната банка


Содржина: Моќта на портабилна мини 10000mAh магнетички моќни банки. Да разгледаме кога избираш Powerbank 4. Име: 4.4 Powerbank 4:


Вкупната водича за избирање преносно мини 10000mAh магнетички Powerbank.

Содржина: Разбирање на важноста на енергија. Брзина и наплаќање: Наоѓање на вистинската рамнотежа 4. Прашања 6. Сигурноста на батеријата и заштита: Приористирање на безбедноста 7.


Гледај Повеќе