Rreth nesh

Shenzhen Gelbert Technology Co., Ltd, gjetur në mars 2013, është një ndërmarrje profesionale që specializon në prodhimet elektronike të konsumit. Ne kryesisht prodhojmë dhe eksportojmë Bankat Power, ngarkesa të pajisje, adapterë dhe Accessorit të Mobile. Ne jemi një grup njerëzish të rinj dhe krijues. 300 punëtorë do të sigurohen që urdhëri juaj është në kohë. 10 QC sigurohu që të gjitha cilësia është në përputhje me kërkesën tuaj. 30 inxhinierë do të ndjekin projektet tuaja OEM dhe ODM. 3 dizajnerët e identifikimit do të të lënë të lehtë të kuptosh projektin tuaj. 10 shitje do të ndjekin urdhërin tënd nga shembulli në prodhim masiv deri në anijet. Më në fund, fabrika jonë bën të paktën 10 modele të reja çdo vit për të mbështetur klientët tanë, që e bën të zhvillohet lehtë marketingu. Ne kemi për qëllim të sigurojmë cilësi dhe produkte të jashtëzakonshme për klientët tanë gjatë gjithë kohës. Gjatë viteve, ne bëjmë një përpjekje të plotë për të përfunduar çdo punë për të ndihmuar klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre. Në të ardhmen, ne presim me padurim t’ju shërbejmë në aspekte të ndryshme të fushës së marketingut. Vetëm na zgjidh dhe ne do të jemi besnikë ndaj teje dhe do t'i lehtësojmë gjithçka. Mirësevini urdhërat e OEM/ODM.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Udhëzimi Ultimate i PD 20W Bankat e fuqisë pa tel për profesionistë

Hyrje: Në botën e sotme me shpejtësi, Profesionistët mbështeten shumë në pajisjet e tyre të lëvizshme që të qëndrojnë të lidhur dhe të frytshëm. Megjithatë, përdorimi i vazhdueshëm i telefonave, pllakave dhe pajisjeve të tjera mund t’u zhdukë bateritë shpejt. Këtu është vendi ku 20W PD-të e PD-së kanë shpëtuar. Në këtë udhërrëfyes, ne do të shqyrtojmë botën e këtyre aksesorive të fuqishme, duke ofruar kuptueshmëri të vlefshëm.

2023-08-24 Shih më shumë

2023-08-22 Shih më shumë

2023-08-20 Shih më shumë

2023-08-18 Shih më shumë

2023-08-16 Shih më shumë

2023-08-14 Shih më shumë

2023-08-12 Shih më shumë

Udhëzimi i fundit për zgjedhjen e një mini Portable 10000mAh Magnetik Powerbanki

2023-08-10 Shih më shumë

Shih më shumë